LariMar VA
HR-advies & HR-support
 

Welkom!

Ondernemen, bezig zijn je bedrijf te laten groeien. Wat is dat fijn! Maar wat komt er ook veel bij kijken waar je misschien niet aan dacht toen je begon. Of waar je nauwelijks tijd, laat staan energie voor hebt nu je bedrijf loopt. Als dat op jou van toepassing is dan ben je bij mij op de juiste plek. Met mijn bedrijf, LariMar VA HR-advies & HR-support, neem ik jou als ondernemer diverse HR| gerelateerde taken uit handen zodat jij kunt doen waar je goed in bent en waar jij energie van krijgt: ondernemen. Ik ondersteun je (grotendeels) op afstand of wanneer dat passender is intern op locatie.  

Ik ben interim HR-adviseur én HR-ondersteuner.  Mijn werkzaamheden lenen zich er veelal voor om op afstand te doen (als VA, virtual assistent). Dat scheelt jou kantoorkosten en werkt efficiënt.  Een uitgebreider overzicht van wat ik je te bieden heb vindt je onder de tab diensten.


Druk bezet, dus wil je tijd overhouden!

Je bent een drukbezette ondernemer en je zit boordevol ideeën en plannen. Alleen ontbreekt het je aan tijd je hierop te focussen door alle werkzaamheden die je erbij krijgt, waaronder en heel belangrijk zorg voor je personeel. Dat kan leiden tot frustratie, verlies van energie en focus en misschien mis je ook wel belangrijke deadlines. Niet nodig!

JouwHR-administratie, verzuimbegeleiding (Wet Verbetering Poortwachter) etc. kan je loslaten, omdat ik dat op me neem. Dat geeft jou lucht, rust en tijd om dat te doen waar jij goed in bent: ondernemen. Wat ook fijn is: je betaalt niet voor mijn werkplek, omdat ik vanuit mijn eigen kantoor aan huis werk. Natuurlijk zien we elkaar wanneer nodig en gewenst, maar grotendeels werk ik op afstand. 

Als ondernemer weet jij dat er veel dingen spelen in en voor je bedrijf. Hoe fijn is het om te sparren met een andere ondernemer om te zien wat goed gaat, wat anders kan en wat je nog meer kunt doen. Daarom denk én doe ik met je mee om jouw ondernemersdroom uit te bouwen en te laten slagen. Dat geeft lucht, vaak nieuwe inzichten en energie. 

Je kunt mij inzetten voor projecten, op interim-basis, bij langdurige afwezigheid van een collega door ziekte, sabbatical, zwangerschapsverlof etc.  Geen opdracht en de duur ervan is hetzelfde. De werktijden zijn bespreekbaar. 

Op basis van het soort opdracht en de duur ervan wordt het tarief vastgesteld.


Voordelen

Doordat jij deze belangrijke maar tijdsintensieve taken uitbesteed, heb je meer tijd te besteden aan de kern van je vak, waar jij je energie uithaalt en waarom jij je onderneming bent begonnen. Je bespaart op overheadkosten omdat kantoorhuur, een werkplek creëren en iemand op de loonlijst zetten niet nodig is. Als virtueel assistent heb ik een werkplek aan huis. Via skype/teams/zoom, telefoon en per mail hebben we contact. Uiteraard ontmoeten we elkaar ook. En indien gewenst en mogelijk kan ik in overleg op locatie werken. Je betaalt me voor de uren die ik voor jou werk en dat scheelt veel op je budget: vakantie, ander verlof of ziekte zijn namelijk voor mijn rekening. 

Wat ook fijn is: ik ben ook ondernemer. Ik weet wat er bij komt kijken om je bedrijf draaiende te houden. Ik weet ook dat je flexibel moet kunnen zijn en dat echt niet alles altijd leuk is, maar wel nodig en de moeite waard. Met mij krijg je een betrokken en ervaren professional (20+ jaar ervaring in HR en ondersteuning), die kijkt naar wat wel kan en mogelijk is, met jou naar de beste resultaten streeft, die dat stapje extra zet en die met je meedenkt. Ik wil dat jouw bedrijf voor jou werkt!


Nieuwsgierig

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Kijk even rond op de site en neem gerust vrijblijvend contact op!


 

 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn