LariMar VA
HR-advies & HR-support
 

Tarieven 


  • Een kennismaking of intake is gratis. Mochten we daarna met elkaar in zee gaan dan geldt onderstaand tarief en abonnementen. 
  • De bedragen zijn exclusief BTW
  • De betalingstermijn is 14 dagen vanaf de factuurdatum
  • De urennorm abonnementen is per kalendermaand
  • Abonnementen zijn maandelijks vooraf schriftelijk opzegbaar
  • Upgraden in abonnement is elk gewenst moment mogelijk
  • Proefperiode is 1 maand


Uurtarief HR-support 


Mijn uurtarief bedraagt € 57,50 per uur exclusief BTW voor HR-support en officesupport. Dit tarief is voor werken vanaf mijn eigen werkplek. 

Werken op locatie is mogelijk, maar dan komen er nog  aanvullende kosten als reis- en parkeerkosten bij. Reiskosten bedragen € 0,25 per kilometer. Reistijd wordt doorbelast als 50% van het uurtarief. Facturatie vindt plaats op basis van gemaakt uren. Facturen worden maandelijks verstuurd. 

Abonnementen HR-support 

Het kan natuurlijk zo zijn dat je structureel wat meer uren mijn HR-support nodig hebt. In dat geval kan een abonnement voordeliger zijn. Je kunt kiezen tussen verschillende abonnementen, afhankelijk van jouw ondersteuningsbehoefte.  

Als je meer dan 8 uur per week, dus meer dan 32 uur per maand, afneemt in abonnementsvorm, dan kun je daarvoor contact met me opnemen en maken we verdere maatwerkafspraken. Inhuur HR-advies ad interim

Als interim-HR adviseur ben ik in te huren voor een paar dagen, weken of maanden. Geen opdracht en de duur ervan is hetzelfde. De werktijden zijn bespreekbaar, waarbij ik de mogelijkheid om hybride te werken omarm. Op basis van het soort opdracht en de duur ervan wordt het tarief vastgesteld met een minimum van € 85,- per uur.  Mijn uurtarief is excl. btw en reiskosten á € 0,25 per kilometer. Neem vrijblijvend contact op om te horen wat mogelijk is. 

 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn