LariMar VA
HR-advies & HR-support
 

Over mij

Ik ben Marielle Jacobsen, eigenaar van LariMar VA HR-advies en HR-support.

Ik ben in 1996 gaan werken en heb diverse ondersteunende en adviserende functies uitgeoefend. Dat was bij de overheid, onderwijs, zorg, commerciële bedrijven, etc. Je moet dan denken aan functies als secretaresse, managementassistente, projectmedewerker, medewerker personeelsadministratie, HR-adviseur, sr. HR-adviseur, arbo-coördinator, re-integratie- en outplacementspecialist. 

Veel verschillende functies dus, maar altijd mensgericht. In al mijn functies stond dienstverlening, professionaliteit en kwaliteit centraal.  Die waarden draag ik graag uit. 

Na jaren van loondienst, wat heerlijk was qua zekerheid, maar ook beperkend qua flexibiliteit in werkuren en invulling van taken, kon ik door persoonlijke omstandigheden in 2017 ontdekken wat werken als zelfstandige inhield. Het was even wennen, om zekerheden los te laten, maar ik zou nu niet anders meer willen. Want met het loslaten kwam veel moois los.


Start eigen bedrijf

In 2020 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf als virtueel assistent voor HR- support en interim (sr.) HR adviseur. De naam LariMar is afgeleid van de gelijknamige edelsteen waaraan bepaalde eigenschappen worden toegedicht. Die eigenschappen zoals vrijheid, zelfverwerkelijking, je eigen koers varen en grenzen verleggen passen bij mij en mijn bedrijf. Daarnaast komen de letters ook gewoon terug in mijn roepnaam. 

In mijn bedrijf komen voor mij de krenten in de pap samen. De dingen die ik leuk vind en goed kan bied ik aan en tegelijkertijd ben ik ondernemer en baas over mijn tijd en agenda. Het werken op de achtergrond, waarbij ik jou als ondernemer mag ondersteunen en vooruit kan helpen vind ik super fijn. Het is voor mij ideaal zo: een fijne onderneming dat ik kan combineren met het allerbelangrijkste, mijn gezin en de nodige (huis)dieren.  


Naast mijn werk

Werken vind ik leuk en belangrijk. Het geeft mij een stuk identiteit. Maar ik werk echt om te leven En dat leven leef ik met mijn gezin. We wonen op een mooie boerderij met de nodige dieren die de nodige aandacht verdienen en ook ontspanning geven. Ik geniet ook van lezen, koken (lekker met vrienden of familie), theater- en muziekvoorstellingen, uitjes met het gezin of lekker op de bank naar Netflix kijken met een drankje en een hapje. Tot rust kom ik in de bergen of aan zee. Waar ik het meeste voldoening uithaal is als ik de mensen om me heen gelukkig zie zijn, zie stralen. Ik gun anderen hun succes. Het leven is voor mij namelijk geen wedstrijd, maar een reis die we samen maken. 

Ik streef naar een succesvolle, prettige samenwerking. Mijn werkwijze is transparant, ik ben laagdrempelig, ik doe wat ik zeg en heb een positieve instelling. Ik hou ervan nieuwe dingen te ontdekken en bijt me daar graag in vast, maar daarbij ben ik ook pragmatisch: als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Je bent nooit te oud om te leren en te ontwikkelen wat mij betreft. En samen kun je de mooiste dingen bereiken. Dat wil ik ook graag voor jou doen. Als je meer wil weten over wat ik allemaal beroepsmatig heb gedaan kun je een kijkje nemen op www.linkedin.com/in/mariellejacobsen.


Interesse gewekt of nog wat vragen? Neem contact op en ik vertel je graag meer! Wil je alle belangrijke informatie over mijn werkervaring nog even nalezen? Dan vindt je hier mijn cv.

 


 


 


 


 


 

 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn